Technológia

AQUAGRID - uszodaracs.hu

Milyen anyagból készülnek az uszodarácsok?

  • HDPE Vegyszerálló, teljességgel ellenáll a Hypo származékoknak. UV stabilizáló adalékkal növeljük a napfényállóságot, kétszeres színezek mennyiséget tartalmaz a hosszútávú esztétikus megjelenés érdekében. Ebből az alapanyagól készített uszodarácsra 5 év garanciát adunk. Termál vizű medencékhez ajánlott.

 

  • PP Alacsony az ellenálló képessége a Hypo származékokkal szemben. UV stabilizáló adalékkal növeljük a napfényállóságot, kétszeres színezek mennyiséget tartalmaz a hosszútávú esztétikus megjelenés érdekében. A környezetvédelem érdekében a termék 20 % újrahasznosított alapanyagot tartalmaz. Ebből az alapanyagól készített uszodarácsra 3 év garanciát adunk. Akár 10 éves csere intervallumra alkalmas, a felhasználási körülmények fügvényében.

 

  • PP regranulátum Jóminőségű újrahasznosított alapanyag, mely ipari melléktermékből származik. A terméke 100 %- ban újrahasznosított alapanyagból történik. Garancia vállalás 1 év. Lakossági felhasználásra tökéletes alternatíva.

Mekkora terhelést bírnak el a szokásosnál nagyobb területeken, például uszodában?

  • Termékeink hajlító vizsgálattal teszteltek. Az uszodai terheléseket messzemenően elviselik.

 

Vannak-e különleges mintázatok vagy színek a választékban?

  • Egyedi színek rendelésére meg van a lehetőség. Akár küldenek egy csempe darabot, vagy megadnak egy RALL számot és a raktárról beszerezhető színek közül kiválasztjuk a legközelebb álló lehetőséget.

 

Milyen típusú medencékhez ajánlják a termékeket leginkább?

  • Uszodarács termékünket olyan úszó, fürdő, vagy wellness medencékhez ajánljuk, melyeknél azt szeretnék megvalósítani, hogy a víz felszíne ne hullámozzon, az az úgynevezett feszített vízfelületet hozzanak létre.

 

Mennyire egyszerű a telepítésük és karbantartásuk?

  • Az uszodarácsok telepítése, cseréje nagyon egyszerű (amennyiben a medence körül ki van alakítva az uszodarács fogadására szolgáló vályú. Ha meg van a vályú kialakítása, akkor csak egymásba kell tolni a rácsokat, és az így össze fűzött szakaszt be kell fektetni a vályúba.)

 

Mekkora a várható élettartam?

  • A várható élettartamot nagy mértékben befolyásolja a felhasználás, és kezelés körülménye. Az élettartamot csökkenti a napsugárzás, a termálvíz, a túlzott fertőtlenítő szerek alkalmazása. A felsoroltak ellenére a már több mint 25 éves tapasztalatunk alapján elmondhatom, hogy akár 10 évig is biztonságos lehet az alkalmazásuk.

 

Milyen módon segítik elő a csúszásmentes felületet a biztonságos használat érdekében?

  • A termék felső felülete csúszásgátló bordázattal van ellátva.