Amire szüksége van Önnek álmai megvalósításához azt itt megtalálja.

.

Esztétikus megjelenésű, minőségi uszodarácsot kínálunk

öt év garanciával.

.

Családi környezetben is élvezze a feszített víztükrű medence

előnyeit,

szépségét,

eleganciáját.

.

Az uszodarácsot élettartama során összetett terhelések érik. Mechanikai ,vegyi ,környezeti hatások, úgymint a napsütés anyagkárosító hatása, valamint nagy hőmérséklet ingadozás.

 

Ilyen összetett feladat megoldására gondos fejlesztési munka során lehet eljutni.

 

A fejlesztés során az alábbi öt fő szempontot vettük figyelembe.

  1. Mechanikailag megfelelően méretezett legyen a termék, mely az alkalmazott alapanyag tulajdonságait figyelembe véve megfelelő terhelhetőséget biztosítson hosszú éveken keresztül.
  2. Vegyileg ellenálló legyen az uszodarács alapanyaga az uszodákban, fürdőkben alkalmazott tisztító, fertőtlenítő szerekkel szemben, valamint az anyagát ne károsítsa a termálvizek nagy oldott só tartalma, és magasabb hőmérséklete. Az uszodarács ne töredezzen el, az anyaga ne krétásodjon.
  3. Napsugárzás anyag károsító hatásával szemben (UV sugárzás) hosszútávon ellenálló legyen. A uszodarács színe ne sárguljon el.
  4. Fagytűrő legyen, hogy a kültéri alkalmazás során a téli fagy ne károsítsa így is hozzájárulva a hosszú élettartamhoz.
  5. Esztétikus megjelenésével, kialakításával, színével illeszkedjen a fürdő komplexum igényes megjelenéséhez.

 

A fenti öt minőségi elvárás teljesítése érdekében olyan alapanyagot választottunk, mely minden követelménynek megfelel. Vegyileg ellenálló, magas a fagytűrő képessége, adalék anyaggal megnöveltük a szilárdságát, szintén a magas adalék mennyiségnek köszönhetően hosszú ideig  ellenáll az UV sugárzás károsítóhatásának. A szennyeződések nehezen tapadnak meg a felületén, így hosszú ideig esztétikus megjelenést biztosít.